MITÄ TEEMME?

RESTOK ON HELSINKILÄINEN KORJAUSRAKENTAJA.

Olemme ketterä, tehokas ja palveleva organisaatio. Työmme jälki näkyy lukuisissa tunnetuissa liike- sekä toimitiloissa ympäri pääkaupunkiseutua.

Vaikka olemme jo kannuksemme hankkineet, otamme menneestä vain opin ja katsomme asioita uudella tavalla. Uskomme uusien toimintatapojen mahdollistavan aiemmin totuttuun nähden huomattavasti parempaa asiakaslaatua alhaisemmilla kustannuksilla. Kerro meille mitä haluat, niin me kerromme miten, ja loput voit jättää meidän huoleksemme.

LEAN ON RESTOK!

Työmme lähtee aina asiakkaamme tarpeesta. Olipa tarpeesi saada liiketilat tuottamaan paremmin, korjata jotain rikkinäistä tai päivittää ajan saatossa patinoituneet tilat uuteen uskoon, olemme palveluksessasi.

Palvelumme

  • korjausrakentaminen, saneeraus ja remontointi
  • sisustusremontit ja käyttötarkoitusten muutostyöt
  • vahinkosaneeraus, kosteusvauriot, savuvauriot, pintavauriot
  • hotellit ja ravintolat, myymälät ja julkitilat, toimistot ja toimitilat

Miten teemme?

Tavoitteemme on luoda hyvinvointia rakentamalla. Tehdä tiloja, joissa ihmisten on hyvä työskennellä tai viettää vapaa-aikaa.

 

Toimintaamme ohjaavat arvot ovat:

Laatu

Laatu syntyy, kun oikeat ihmiset tekevät oikeita asioita, oikeassa paikassa ja oikeaan aikaan. Meille se tarkoittaa asiansa osaavia ja motivoituneita tekijöitä, tekemässä työtä turvallisesti, asianmukaisella kalustolla – ja hyvin johdetusti.

Kunnia

Palvelu ja ammattitaito ovat meille kunnia-asioita. Palvelemme kuuntelemalla toiveitasi ja ymmärtämällä tarpeitasi. Ammattitaitoamme on muuttaa tavoitteesi tekemiseksi, jolla saavutetaan haluttu lopputulos. Siitä olemme erityisen ylpeitä.

Luotettavuus

Tapamme on hoitaa sovitut asiat ja yrityksen velvoitteet ajallaan. Se tarkoittaa myös kykyä reagoida muuttuviin tilanteisiin ja aikatauluihin – nopeasti ja ketterästi.

Tutustu henkilökuntaamme.  Ihmiset